NS Műterem kft

tervezés, kivitelezés mesterfokon

 

Teljeskörű szolgáltatás a pályazatírástól a tervezésen, látványterv készítésen át a kivitelezésig - garanciával.

Elhivatottságunk mögött magas szintű tudás és szakértelem áll

Magunkról

 

Szakembergárdánk mögött több mint 15 éves tapasztalat áll. Ennek jelentős része tervezés illetve tervezői művezetés. Így rendelkezünk egy olyan gyakorlati előnnyel, mellyel a projekt folyamatát már a tervezéstől végig tudjuk követni. Ez nem csak magunkra, de a velünk együtt dolgozó partnereinkre is igaz, akár pályázatírásról, tervezésről, vagy kivitelezésről van szó.

 

A válság hatására a tervezési munkák jelentősen megcsappantak, ezért cégünk nyitott építési folyamat más fázisai felé is, mint a lebonyolítás, vagy a kivitelezés. Így magunk vállaljuk a teljes átalakítási vagy felújítási munkálatokat. A válság kihatásokkal van a beruházásokra is, az új építések száma jelentősen csökkent, és egyre több a felújítás.

 

Még időben felismert felújítás és átalakítás fajlagosan kevesebb költséggel jár, mint egy új építés. Így egy épület élettartama jelentős mértékben meghosszabbítható, úgy hogy az mindig a kornak megfelelő design-nal rendelkezzen. Felvetődik a kérdés, hogy mi a helyzet a felújítás során előforduló esetleges nem várt költségekkel. Ezeket sajnos nem lehet teljes mértékben kizárni, de megpróbáljuk ezeket minél költséghatékonyabban megoldani, illetve az ilyen extra költségeket minimalizálni.

 

A mögöttünk álló kiváló szakembergárdával képviselni tudjuk Megbízóink érdekeit.